CLOU zoetermeer - Algemeen

Huiswerkbegeleiding, Examentraining, Bijles en NT2

Aankondiging Bijspijkercursus CLOU

CLOU

Examentraining

Meer informatie

Middelbare School

ons aanbod

Bij CLOU hebben we de CLOU-(Her)Examentrainingen. Tijdens deze training wordt de totale lesstof nog eens kort behandeld, mag je vragen stellen en extra oefenen om tot een optimaal examenresultaat te komen.

De 1-daagse CLOU-Examentraining voor MAVO, HAVO en VWO is een versnelde training waarbij in 1 dag alle stof nog eens behandeld wordt. Hierbij werken we in groepjes van maximaal 6 personen, om zo efficiënt mogelijk de stof eigen te maken.

Meer informatie vind je hier.


Verder zijn er de volgende mogelijkheden voor middelbare scholieren bij CLOU:

Huiswerkbegeleiding: als je graag iemand in de buurt hebt om je te helpen met je huiswerk als je het even niet meer weet;

Bijles: als je voor een bepaald vak deskundige hulp nodig hebt;

Huiswerkklas:  als je een rustige plek zoekt om je huiswerk te maken.

De Bijspijkercursus helpt leerlingen die als gevolg van de Coronacrisis een achterstand hebben opgelopen.

Voor leerlingen met een taalachterstand is er bij CLOU de mogelijkheid NT-2 lessen te volgen.


School is in de Nederlandse samenleving een belangrijke plek voor persoonlijke ontwikkeling en sociale contacten. Je ontwikkelen in een prestatiegerichte omgeving kan stress opleveren. Toch wil iedereen graag goede cijfers halen met als doel een diploma aan het einde van de rit.

De weg naar een diploma kan moeizaam zijn. Veel leerlingen ervaren druk van buitenaf. Daardoor kunnen ze juist minder goed gaan presteren. Het is daarom belangrijk om samen te kijken wat een leerling nodig heeft en welk pad voor hem/haar uiteindelijk leidt tot de beste prestaties.

Bij CLOU bekijken we individueel of in groepsverband hoe we leerstof overzichtelijk, inzichtelijk en leuk kunnen maken. We zorgen dat er een prettige sfeer hangt en kijken per kind wat haalbaar is en op welke manier. Hiervoor hebben we een leuk, ervaren team van begeleiders, die allemaal op dezelfde manier over het onderwijs denken.

Bij CLOU kun je alle kanten op als het op leren aankomt.

Alles kan bij CLOU!

Waarom CLOU?

  • Leuk en flexibel
  • Ook op zondag geopend
  • Gebruikt Studyspace studieplanner
  • Centraal in Zoetermeer
Meer informatie?

Blijf op de hoogte van CLOU en schrijf je in voor de nieuwsbrief