fbpx
CLOU zoetermeer - Contact

Huiswerkklas, huiswerkbegeleiding en bijles

Over CLOU

CLOU is opgericht door Simone Taal en Daniëlle Borgmeijer.

Door jarenlange ervaring met schoolgaande kinderen en het runnen van een eigen bedrijf, weten zij hoe lastig het is om thuis de balans te houden. Je kinderen van het gamen afhouden, aan het huiswerk krijgen en het ook nog gezellig houden in huis kan een grote opgaaf zijn.

Beiden hebben ervaren dat het Nederlandse schoolsysteem voor sommige kinderen best lastig kan zijn. Het eindcijfer telt. De weg er naartoe zit vaak vol hobbels en valkuilen en kan leiden tot veel stress. Het werk kan zich opstapelen op het moment dat je even niet oplet, of even niet lekker in je vel zit. Het overzicht kwijtraken kan stress opleveren.

CLOU is een tussenstation tussen school en huis en geeft de leerling een stuk ontspanning in het leren. Hulp bij plannen en prioriteiten stellen geeft overzicht en rust. Als je weet dat je morgen in de klas komt en gewoon je huiswerk af hebt, geeft dat rust. Thuiskomen en weinig tot geen huiswerk hoeven te maken, geeft ook rust.

Simone heeft een aantal jaar Bijles en NT2-begeleiding op het Erasmus College gegeven en zorgt bij CLOU voor de juiste invulling en kwaliteit van de lessen. Daniëlle is verantwoordelijk voor de planning en de administratie binnen CLOU.

Meer informatie?

CLOU zoetermeer - openingstijden

CLOU heeft een ervaren team van medewerkers, bestaande uit docenten,  studenten en onderwijsassistenten die allemaal hetzelfde denken over de manier waarop wij kinderen willen leren leren.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Samen kijken we wat een kind nodig heeft om uiteindelijk goede cijfers te halen, maar vooral om daar het goede pad voor te vinden. Hier hebben we verschillende manieren voor. Soms zijn een aantal simpele leertechnieken voldoende om de leerstof sneller tot je te nemen. Maar soms is daar ook wat meer tijd en geduld voor nodig.

Wij begrijpen dat voor leerlingen niet elke week er hetzelfde uitziet. Trainingstijden van sporten kunnen veranderen of er is een tandartsbezoek. CLOU denkt mee met de leerlingen en gaat, waar mogelijk, flexibel om met de gemaakte afspraken. In overleg is veel mogelijk. Als er plaats is kun je altijd op een andere dag of tijd aanschuiven dan voorzien is. Ook hier is stress niet nodig.

CLOU met de kennis van school en de warmte van thuis!

Ook voor kinderen met speciale wensen, hebben wij alle ruimte!

Als je meer informatie wilt krijgen over CLOU en/of over mogelijkheden voor het komende schooljaar, neem dan contact met ons op.

HOMI

Bij CLOU maken we gebruik van het software-programma HOMI. HOMI is een geavanceerd leerlingvolgsysteem dat speciaal is ontwikkeld voor huiswerkplanning en -begeleiding. Hiermee kunnen wij samen met de leerling het huiswerk plannen, feedback geven en alles administratief goed inregelen. 

Blijf op de hoogte van CLOU en schrijf je in voor de nieuwsbrief