CLOU-Examentraining

Huiswerkbegeleiding, Examentraining, Bijles en NT2

CLOU SE-boost en SE-training

Middelbare School

Bij CLOU zoetermeer geven wij SE- en (her)examen-trainingen, zowel 1-op-1 als in kleine groepjes.

Bij de SE-boost (individueel) of SE-training (groepsverband) herhalen we de stof voor het komende PTA. De stof wordt kort nog een keer doorlopen en er worden eindexamen opdrachten geoefend die horen bij de onderwerpen. De lessen duren 3 uur. Voor zowel de individuele SE-boost als de SE-training is er de mogelijkheid om deze lessen te volgen in de variant waar je 1x 3 uur les hebt en de variant waarin je 2x 3 uur les hebt.

Wij snappen hoe lastig het is om examen te doen. Er zijn veel onduidelijkheden en onzekerheden. De lesstof voor de examens is hetzelfde gebleven, maar de omstandigheden zijn veranderd. Beheers je alle stof? Heb je alles gehoord en gezien?

De CLOU SE-boost en SE-training worden gegeven voor MAVO, HAVO en VWO in (bijna) alle vakken en vinden plaats op verschillende data in de laatste week van de kerstvakantie tot en met de week van de SE’s.

Neem contact met ons op via 079-7370097 of het contactformulier en we gaan een oplossing voor je zoeken.

CLOU-(her)Examentraining per vak

  • Persoonlijke aandacht
  • Kleine groepjes
  • Deskundige trainer
  • Informele sfeer
  • Maatwerk mogelijk
Meer informatie?

Persoonlijke aanpak

Door professionele begeleiders in kleine groepjes van max 6 leerlingen.

(Her)examentraining op maat

1-op-1 ondersteuning en groepen, wat het beste bij jou past.

MAVO HAVO VWO

Zowel voor Examen als Herexamen in bijna alle vakken op ieder niveau.

Volledig Coronaproof

CLOU voldoet aan de RIVM-maatregelen.

Wij beschikken over desinfectiemiddelen, spatschermen en er is voldoende ventilatie.

Met de (her)examentraining per vak, herhalen we alle examenstof die je moet beheersen. Stapsgewijs lopen we alle hoofdstukken nog een keer door. Eerst behandelen we een deel van de theorie en daarna toetsen we aan de hand van oefenopgaven of je alles ook werkelijk snapt.

Wij werken 1-op-1 of in kleine groepjes van maximaal 6 personen. Hierdoor garanderen wij de kwaliteit en persoonlijke aandacht die nodig is om het examen maximaal voor te bereiden.

Tijdens de training zal eerst een uitgebreide uitleg zijn over een deel van de theorie. Hierbij is er uitgebreid de mogelijkheid om vragen te stellen. Daarna zullen gezamenlijk oefenopgaven worden gemaakt over de behandelde theorie. Ook hier is er voldoende tijd en ruimte om uitgebreid in te gaan op vragen en extra uitleg te geven. 

Heb je interesse in één van de trainingen neem dan contact met ons op. Uiteraard kun je ons ook bellen voor meer informatie op 079-7370097.

CLOU maakt het verschil!

Blijf op de hoogte van CLOU en schrijf je in voor de nieuwsbrief