CLOU-Examentraining

Huiswerkbegeleiding, Examentraining, Bijles en NT2

CLOU-Examentraining

Middelbare School

Voor de trainingen in het 1e t/m het 3e tijdvak verzorgen we alleen de CLOU-examenboost.

Bij CLOU snappen we hoe spannend het is om eindexamen te doen. Er zijn veel onduidelijkheden en onzekerheden. Beheers je alle stof? Heb je alles gehoord en gezien?

Voor de eindexamens geven wij ook de 1-daagse examentrainingen van 9:30 – 16:00.

Bij CLOU werken we in kleine groepjes van maximaal 5 personen. Hierdoor garanderen wij de kwaliteit en persoonlijke aandacht die nodig is om het examen maximaal voor te bereiden.

Tijdens de CLOU-Examentraining herhalen we alle lesstof voor het komende examen. Iedereen ontvangt een oefenboek. Alle onderwerpen worden nog een keer helemaal behandeld en er worden opdrachten gemaakt. Het oefenboek mag na afloop mee naar huis, zodat je thuis nog een keer alles kunt herhalen.

De  CLOU-Examentraining worden gegeven voor MAVO, HAVO en VWO in (bijna) alle vakken en vinden plaats op verschillende data tot en met het 3e tijdvak.

CLOU-Examentraining

  • Persoonlijke aandacht
  • Kleine groepjes
  • Deskundige begeleider
  • Informele sfeer
  • Gratis Examenbundel 2022
Direct aanmelden

CLOU-Examenboost

Individuele training voor het eindexamen.

Kijk dan bij de CLOU-Examenboost.

Tarieven

1 dag : € 189,-

Eenmalige inschrijfkosten : € 25,-

Direct aanmelden

Persoonlijke aanpak

Door professionele begeleiders in kleine groepjes van max 6 leerlingen.

School- en eindexamentraining op maat

1-op-2 ondersteuning of in kleine groepjes.

MAVO HAVO VWO

Zowel voor Examen als Herexamen in bijna alle vakken op ieder niveau.

Gratis Examenbundel 2023

Gratis Examenbundel 2023 voor tijdens de training en thuis.

Tijdens de examentraining herhalen we alle examenstof die je moet beheersen. Stapsgewijs lopen we alle hoofdstukken nog een keer door. Eerst behandelen we een deel van de theorie en daarna toetsen we aan de hand van oefenopgaven of je alles ook werkelijk snapt.

Tijdens de training zal eerst een uitgebreide uitleg zijn over een deel van de theorie. Hierbij is er voldoende mogelijkheid om vragen te stellen. Daarna zullen gezamenlijk oefenopgaven worden gemaakt over de behandelde theorie. Ook hier is er voldoende tijd en ruimte om uitgebreid in te gaan op vragen en om extra uitleg te geven. 

Wil je liever verkorte training voor het eindexamen tot maximaal 2 personen, in plaats van in een groepje, kijk dan bij de CLOU-Examenboost.

Heb je interesse in de CLOU-Examentraining maar nog wel wat vragen, neem dan contact met ons op via het contactformulier. Uiteraard kun je ons ook bellen voor meer informatie op 079-7370097.

CLOU maakt het verschil!

Blijf op de hoogte van CLOU en schrijf je in voor de nieuwsbrief