CLOU-Examentraining

Huiswerkbegeleiding, Examentraining, Bijles en NT2

CLOU-Examentraining

Middelbare School

Bij CLOU snappen we hoe spannend het is om eindexamen te doen. Er zijn veel onduidelijkheden en onzekerheden. Beheers je alle stof? Heb je alles gehoord en gezien?

Voor de eindexamens geeft CLOU daarom de 1-daagse examentrainingen.

Bij CLOU werken we in kleine groepjes van maximaal 5 personen. Hierdoor garanderen wij de kwaliteit en persoonlijke aandacht die nodig is om het examen maximaal voor te bereiden.

Tijdens de CLOU-Examentraining herhalen we alle lesstof voor het komende examen. Iedereen ontvangt een oefenboek. Alle onderwerpen worden nog een keer helemaal behandeld en er worden opdrachten gemaakt. Het oefenboek mag na afloop mee naar huis, zodat je thuis nog een keer alles kunt herhalen.

De  CLOU-Examentraining wordt gegeven voor MAVO, HAVO en VWO in alle vakken en vinden plaats op verschillende data. Neem contact met ons op voor de beschikbare dagen.

CLOU-Examentraining

  • Persoonlijke aandacht
  • Kleine groepjes
  • Deskundige begeleider
  • Informele sfeer

Tarieven

1 dag : € 199,-

Eenmalige inschrijfkosten : € 35,-

CLOU-Examenboost

Liever geen groepstraining van een dag, maar individuele training in blokken van 3 uur, kijk dan bij de CLOU-Examenboost.

Persoonlijke aanpak

Door professionele begeleiders in kleine groepjes van max 6 leerlingen.

School- en eindexamentraining op maat

1-op-1 ondersteuning of in kleine groepjes.

MAVO HAVO VWO

Zowel voor Examen als Herexamen in (bijna) alle vakken op ieder niveau.

Deelname garantie

Schrijf je direct in voor gegarandeerde deelname.

Tijdens de examentraining herhalen we alle examenstof die je moet beheersen. Stapsgewijs lopen we alle hoofdstukken nog een keer door. Eerst behandelen we een deel van de theorie en daarna toetsen we aan de hand van oefenopgaven of je alles ook werkelijk snapt.

Tijdens de training zal eerst een uitgebreide uitleg zijn over een deel van de theorie. Hierbij is er voldoende mogelijkheid om vragen te stellen. Daarna zullen gezamenlijk oefenopgaven worden gemaakt over de behandelde theorie. Ook hier is er voldoende tijd en ruimte om uitgebreid in te gaan op vragen en om extra uitleg te geven. 

Wil je liever een individuele verkorte training voor het eindexamen, in plaats van in een groepje, kijk dan bij de CLOU-Examenboost.

Heb je interesse in de CLOU-Examentraining maar nog wel wat vragen, neem dan contact met ons op via het contactformulier. Uiteraard kun je ons ook bellen voor meer informatie op 079-7370097.

CLOU maakt het verschil!

Blijf op de hoogte van CLOU en schrijf je in voor de nieuwsbrief

Examentraining vakken en data

Komen de onderstaande data niet uit of staat je vak er niet bij? Laat ons weten, via het contactformulier, wanneer het wel uitkomt en we vinden een oplossing. We geven ook 7 dagen in de week de 1-op-1 CLOU-Examenboost.