CLOU zoetermeer - basisschool

Huiswerkbegeleiding, Examentraining, Bijles en NT2

Huiswerkbegeleiding

Basisschool

Bij de Huiswerkbegeleiding werken leerlingen in kleine groepjes aan hun huiswerk, onder begeleiding van een medewerker van CLOU. Deze ervaren begeleider kan hulp bieden bij alle vakken.

Leerlingen worden hier dus aan de hand genomen om te leren plannen, het overzicht te houden en daardoor zo efficiënt mogelijk het huiswerk te leren maken.

Met Huiswerkbegeleiding ontwikkelt een kind meer zelfvertrouwen en leert het om een stapel huiswerk te ordenen, waardoor de chaos in het hoofd verdwijnt. Hierdoor komt er meer rust.

Uiteraard is het ook fijn als kinderen thuis geen huiswerk meer hoeven te maken. Dit brengt thuis ook rust!

Aantal dagen in de week

Bij CLOU kan je kiezen uit 2, 3 of 4 dagen in de week huiswerkbegeleiding. De leerling is vrij om zelf te kiezen welke dagen hij/zij komt en hoe lang hij/zij blijft. Voor toetsweken of extra huiswerk, kan de leerling optioneel een dag extra komen.

De huiswerkbegeleiding is een vast bedrag per maand en kan per maand ook weer worden gepauzeerd of opgezegd. Een optionele extra dag wordt aan het einde van de maandelijkse periode in rekening gebracht. Zie ook de pagina tarieven.

De huiswerkbegeleiding dagen kunnen in een week worden gewisseld, maar niet worden opgespaard of ingehaald. Het abonnement is altijd voor minimaal 1 maand en kan daarna, met een maand opzegtermijn worden beëindigd.

Handige links

Meer informatie?
Neem contact op

Blijf op de hoogte van CLOU en schrijf je in voor de nieuwsbrief