fbpx
CLOU zoetermeer - Homepage

Huiswerkklas, Huiswerkbegeleiding, Bijles en NT2

Aankondiging Bijspijkercursus CLOU

Nieuw

CLOU Toets- en
Examentraining

Meer informatie

Open tijdens de herfstvakantie

Leuker leren bij CLOU!

CLOU zoetermeer is het Centrum voor leuk Leren, denken in Oplossingen en aangaan van Uitdagingen. CLOU bevindt zich op een centrale plek in de wijk Oosterheem, dicht bij scholen en de Randstadrail.

Wij bieden leerlingen van het Basis- en Voortgezet onderwijs en studenten van het MBO, ondersteuning en begeleiding bij hun schoolwerk.

BASISSCHOOL

Voor leerlingen van de Basisschool hebben wij individuele bijlessen  en groepslessen voor Begrijpend Lezen, Rekenen en Taal. Uiteraard zijn er ook Bijlessen mogelijk voor alle andere vakken.

Bij ons kun je ook trainingen voor de Cito-en Entreetoetsen volgen. Speciaal voor leerlingen met een taalachterstand verzorgen wij NT2-begeleiding.

MIDDELBARE SCHOOL

Leerlingen van de Middelbare School kunnen bij CLOU terecht voor Huiswerkklas, Huiswerkbegeleiding en Bijles. Ook verzorgen wij NT2-begeleiding.

MBO

Voor het MBO bieden wij ondersteuning bij de voorbereiding van toetsen en examens. Hiervoor kun je individuele Bijles krijgen of gebruik maken van onze deskundige Huiswerkbegeleiding.

Informeer naar onze mogelijkheden!

Wij werken met inachtneming van de RIVM-maatregelen

Waarom CLOU?

  • Leuk en flexibel
  • Ook op zondag geopend
  • Centraal in Zoetermeer
Meer informatie?

Volg ons op

 

Wij vinden dat kinderen recht hebben op een eigen manier van leren. Niet iedereen is hetzelfde. Iedereen volgt zijn eigen pad. Vanuit die gedachte kunnen wij voor iedere leerling iets betekenen.
CLOU
- Zoetermeer
Iedereen is een genie. Maar als je een vis beoordeelt op zijn vermogen om in een boom te klimmen, gelooft hij zijn hele leven dat hij dom is.
Albert Einstein
- Natuurkundige
Ik hoor en ik vergeet; Ik zie en ik onthoud; Ik doe en ik begrijp.
Confucius
- 500 v.Chr

CLOU is een leuk, hip en flexibel Bijles- en Huiswerkcentrum in Zoetermeer en staan voor kwaliteit en betrokkenheid.

Wij zijn gehuisvest op de eerste etage van het Midi-Center aan de Willem Dreeslaan 396. Daar beschikken wij over 180 m², verdeeld over 3 ruimtes. Hierdoor kunnen wij bij CLOU Coronaproof onderwijs bieden. Er zijn voldoende ramen die open kunnen en er is een airconditioning systeem. Met inachtneming van de RIVM-maatregelen kunnen wij plaats bieden aan 20 leerlingen.

Bij CLOU hebben we een ervaren team van enthousiaste studenten, docenten en onderwijsassistenten. Voor elk vak hebben wij specialisten in huis die bijlessen geven.  Allemaal zijn ze in staat om algemene vragen te beantwoorden en te helpen met plannen en organiseren. Samen zorgen we ervoor dat alle leerlingen zich thuis voelen bij CLOU!

Wij zorgen ervoor dat  leerlingen zich welkom voelen en in een prettige sfeer kunnen werken. De ruimtes zijn huiselijk ingericht, Er is gelegenheid voor een praatje en om even uit te puffen als je uit school komt. In onze keuken is er altijd wat te drinken en te snacken.De leerlingen gaan daarna aan het werk!  Zij vertrekken pas als het werk, zoals vooraf afgesproken, klaar is. Hierdoor hoef je thuis nog maar weinig schoolwerk te maken. Dit brengt rust en overzicht.

Een onvoldoende of voldoende, blijven zitten of overgaan, met tegenzin naar school of plezier in leren….. CLOU maakt het verschil!

Flexibele openingstijden

CLOU is zowel doordeweeks als op zondag geopend.

Huiselijke sfeer

Bij CLOU vind je rustige gezellige plek om je huiswerk te maken.

Volledig Coronaproof

CLOU voldoet aan de RIVM-maatregelen

Persoonlijke aanpak

Bij CLOU is er een maatwerkoplossing voor iedereen.

Nieuwsgierig naar CLOU?

Kom vrijblijvend een kijkje nemen in ons superleuke pand. Bel ons op 079-7370097, stuur een email naar info@clou-zoetermeer.nl of vul het contactformulier in om een afspraak te maken!

Van standaard huiswerkbegeleiding tot maatwerk

Alles is mogelijk bij CLOU!

Meer informatie?